Βρήκαν οκτώ δωμάτια όπου γίνονταν οι... ερωτικές συναντήσεις που καταγράφονταν από κάμερες εν αγνοία των πελατών - 26 μανδύες και 191 μάσκες βρήκαν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας που έκαναν έφοδο τα ξημερώματα του Σαββάτου...

Τέρατα και σημεία εντόπισαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και του Τμήματος Ασφάλειας Καμινίων, οι οποίοι τα ξημερώματα του Σαββάτου έκαναν έφοδο σε κλαμπ στον Πειραιά το οποίο λειτουργούσε σαν... swingers club. 

Οι άνδρες της Ασφάλειας εντόπισαν οκτώ ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια, τα οποία μάλιστα διαχωρίζονταν από τον υπόλοιπο χώρο και τα οποία ήταν άμεσα διαθέσιμα στους πελάτες του κλαμπ για τις μεταξύ τους ερωτικές συνευρέσεις.

Σαν να επρόκειτο για γύρισμα της ταινίας «μάτια ερμητικά κλειστά» με τον Τομ Κρουζ και τη Νικόλ Κίντμαν, όπου οι πρωταγωνιστές πραγματοποιούσαν τις ερωτικές τους φαντασιώσεις, οι αστυνομικοί βρήκαν μέσα στο swingers κλαμπ 191 μάσκες κάλυψης προσώπου και 26 μανδύες. 

Επιπλέον, εξωτερικά και εσωτερικά του καταστήματος ήταν εγκατεστημένες κάμερες κλειστού κυκλώματος βιντεοσκόπησης, οι οποίες κατά πληροφορίες κατέγραφαν τα ερωτικά ραντεβού εν αγνοία των πελατών. Επί του παρόντος δεν έχει διευκρινιστεί πόσα ερωτικά τετ-α-τετ έχουν μαγνητοσκοπηθεί και βρίσκονται αποθηκευμένα στον ηλεκτρονικό υπολογιστή και τις δύο συσκευές αποθήκευσης δεδομένων που βρέθηκαν εντός του swingers κλαμπ και κατασχέθηκαν από τους άντρες της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν 48χρονο ημεδαπό ο οποίος κατηγορείται για διευκόλυνση ακολασίας άλλων καθώς και για παράβαση του Νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων. Συνελήφθησαν επίσης ακόμη τρεις ημεδαποί εργαζόμενοι που στερούνταν πιστοποιητικό υγείας και δεν είχαν άδεια εργασίας.

Μέσα στο παράνομο σεξ κλαμπ οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των 1.684 ευρώ.
via


 
Top