Έναρξη συνεργασίας με κ. Κωνσταντίνο Μίσσα
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασία του με τον κ. Κωνσταντίνο  Μίσσα, ο οποίος αναλαμβάνει το ρόλο του Τεχνικού Διευθυντή στην ομάδα Μπάσκετ Γυναικών.
Στις πρώτες του δηλώσεις στο osfp.gr ο κ. Κωνσταντίνος  Μίσσας ανέφερε τα εξής:
«Καταρχήν πρέπει να πω πως είναι ιδιαίτερα μεγάλη τιμή και ευθύνη η συνεργασία με τον Ολυμπιακό στο πόστο του τεχνικού διευθυντή στο γυναικείο τμήμα μπάσκετ. Θεωρώ ότι είναι δεδομένο και σίγουρο ότι σε αυτή την απόφαση είναι το μεγάλο μέγεθος του συλλόγου τόσο αλλά και το ενδιαφέρον το οποίο υπάρχει έτσι ώστε να δημιουργήσουμε, να στήσουμε και να έχουμε μια συνέχεια σε μια ομάδα η οποία έχει ήδη κάνει πολύ μεγάλα βήματα και έχει μια κυριαρχία στο Ελλαδικό χώρο. Θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτή τη λογική και παράλληλα όμως να έχουμε και μια έντονη παρουσία όσων αναφορά και τον Ευρωπαϊκό χώρο. Πάντα ακολουθώ μια συγκεκριμένη διαδικασία, δηλαδή τρία στοιχεία, «γίνομαι ομάδα», «διεκδικώ» και «κατακτώ». Υπάρχει μια συνέχεια συγκεκριμένων δεδομένων και πραγμάτων τα οποία πρέπει να ξεκινήσεις και να προχωρήσεις, ώστε να μπορέσεις να ολοκληρώσεις υψηλούς στόχους. Σίγουρα η Ευρώπη είναι ένα πάρα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και η δική μας λογική είναι να στήσουμε μια τέτοια υποδομή, στην γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού, έτσι ώστε να μπορεί όχι μόνο να διεκδικεί αλλά και να κατακτά».
Σύντομο βιογραφικό
Ο κ. Κωνσταντίνος Μίσσας, διετέλεσε Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΣΕΦΑΑ) επί 35 χρόνια. Διδάσκει στη Σχολή Προπονητών της FIBA Europe (FECC) . Έχει διατελέσει προπονητής σε πολλές ομάδες της Επαγγελματικής Λίγκας (Α1) και Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ομάδας Γυναικών και της Εθνικής Νέων Ανδρών. Έχει σχεδιάσει και επιμελείται το πρωτοποριακό πρόγραμμα μικρών ηλικιών (ΝΟΥΣ) του Προμηθέα Πατρών. Στην πολυετή καριέρα του έχει εργαστεί επίσης ως:
Τεχνικός Διευθυντής των Εθνικών Ομάδων.
Διευθυντής της Σχολής Γ’ Κατηγορίας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στην Πάτρα.
Έχει γράψει δυο βιβλία με θέματα το Μίνι-Μπάσκετ και «Φιλοσοφία Προπονητικές Κατευθύνσεις».
Αποτελεί τον εμπνευστή και δημιουργό του προγράμματος ενημέρωσης και επιμόρφωσης Γονέων, παραγόντων, αθλητών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης με την δημιουργία αθλητικών ημερίδων σε όλη την Ελλάδα.
http://www.pireasnews.gr/2017/05/blog-post_691.html
 
Top