Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια γιορτή για τους μαθητές και τις μαθήτριες των Ειδικών Σχολείων της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, στην οποία συμμετείχαν περισσότερα από 650 παιδιά.

Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά, στη «Μηχανική Καλλιέργεια» στη Νίκαια, διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με το Δήμο Νίκαιας- Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

Στη διάρκεια των δύο ωρών της εκδήλωσης τα παιδιά από 14 Ειδικά Σχολεία απόλαυσαν πλούσιο πρόγραμμα, με δρώμενα και δραστηριότητες. 

Η εκδήλωση παρουσιάστηκε από τον δημοφιλή ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη και την παρακολούθησαν γονείς και εκπαιδευτικοί.

Η Περιφέρεια Αττικής και ο Δήμος Νίκαιας- Αγ. Ιωάννη Ρέντη ευχαριστούν όλους τους συντελεστές και ιδιαίτερα τον κ. Πέτρο Φιλιππίδη, τους εθελοντές και εμψυχωτές που συνέβαλλαν στην επιτυχία της γιορτής. Η χαρά και τα χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών αποτελούν για όλους μας το καλύτερο δώρο στην εποχή που ζούμε.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γ. Γαβρίλης σε δήλωσή του υπογράμμισε τα εξής: 

«Η σημερινή εκδήλωση αποτελεί το επιστέγασμα μιας σειράς δράσεων, που έχουν γίνει, τη φετινή σχολική χρονιά, στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά για τα παιδιά των Ειδικών Σχολείων. Με αυτή την εκδήλωση, που γίνεται για τρίτη χρονιά και φιλοδοξούμε να γίνει θεσμός, είχαμε την ευκαιρία να κλείσουμε το σχολικό έτος μαζί με τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους, τιμώντας τον δύσκολο και καθημερινό αγώνα τους αγάπης και αξιοπρέπειας. Σε αυτή τη προσπάθειά τους η Περιφέρεια θα είναι σταθερά αρωγός και συμπαραστάτης»       
http://www.pireasnews.gr/
 
Top