Μάθημα ζωής και μήνυμα αισιοδοξίας έδωσαν οι αθλητές και οι εθελοντές που πήραν μέρος στο αθλητικό διήμερο ατόμων με αναπηρία με την επωνυμία «Άθλος 2017», που διοργάνωσε ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας.

Στους αγώνες δρόμου και κολύμβησης που πραγματοποιήθηκαν χθες και σήμερα, όλοι και όλες τερμάτισαν πρώτοι, σε έναν αγώνα που η πραγματική πρωτιά ήταν η συμμετοχή. Σύσσωμη η Δημοτική Αρχή της πόλης με επικεφαλής τον δήμαρχο Χρήστο Βρεττάκο, έδωσε το «παρών», ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης και οι παραολυμπιονίκες Ελένη Πρελορέντζου και Βαγγέλης Κακοσαίος.

Τα χαμόγελα περίσσεψαν στους αγώνες, για την ισόνομη και ισότιμη ένταξη των Α.με.Α. στην κοινωνία, που πραγματοποιήθηκαν στο δρόμο μπροστά από το πρώην Δημαρχείο Δραπετσώνας και το δημοτικό κολυμβητήριο της πόλης μας. Τόσο οι αθλητές, από τα ειδικά σχολεία της περιοχής, αλλά και από όλη την Αττική, όσο και οι εθελοντές, οι οικογένειες και τα παιδιά από δημοτικά και γυμνάσια του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας, το χάρηκαν με τη ψυχή τους και ανανέωσαν το ραντεβού τους για νέες δράσεις και εκδηλώσεις.

Οι συμμετέχοντες τιμήθηκαν με μετάλλια και αναμνηστικά, ενώ πολύτιμη για την όλη διοργάνωση ήταν η συμβολή της Κολυμβητικής Ομοσπονδοίας Ελλάδας, της Πανελλήνιας Σχολής Ναυαγοσωστικής, της Κλινικής Μέριμνας στον Πειραιά, του Πανελληνίου Συλλόγου Πρόσληψης τροχαίων ατυχημάτων ανηλίκων "Αγάπη για Ζωή"  των εθελοντών της Παιγνιοθήκης, του Γυμναστικού Συλλόγου Κερατσινίου και της Αθλητικής Ένωσης Κερατσινίου.
http://www.pireasnews.gr/
 
Top