ΤΡΑΓΙΚΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...

Η ΑΕΚ γιόρτασε τα γενέθλια της στον Πειραιά, έγινε 93 ετών, με νίκη 2-1 επί του Ολυμπιακού, στον ημιτελικό του Κυπέλου, με γκολ του Αραούχο στο 6′ και του Ροντρίγκες στο 64′, ενώ ο Φιγκέιρας στο 13′ ισοφάρισε προσωρινά για τους «ερυθρόλευκους».

Μόλις στο 1ο λεπτό η σέντρα σουτ του Ρέτσου κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και στο 6ο λεπτό η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ, με μια εξαιρετική και «δουλεμένη» κομπίνα στο φάουλ, όταν ο Μάνταλος έστειλε κάθετα την μπάλα στον Αραούχο κι αυτός με τη μια την έστειλε στα δίχτυα.

Στο 13′ ο Σεμπά με κεφαλιά «πάσαρε» στον Φιγκέιρας κι αυτός με ωραίο σουτ έκανε το 1-1, ενώ το 22′ οι «ερυθρόλευκοι» είχαν και δεύτερο δοκάρι με σουτ του Μάριν.
Η ΑΕΚ έδειξε να πατάει καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και «χτύπησε» πάλι με μια στημένη φάση. Στο 64′ και από κόρνερ, ο Πατίτο βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στη μικρή περιοχή, κοντρόλαρε και «εκτέλεσε» τον Καπίνο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαπέτρου

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μάριν, Ρομαό – Σιμόες, Μάνταλος, Βράνιες

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ(Τάκης Λεμονής): Καπίνο, Φιγκέιρας, Ρέτσος, Ντα Κόστα, Μποτία, Ρομαό, Ανδρούτσος (46′ Καμπιάσο), Μάριν (79′ Μάρτινς), Ελιουνούσι, Σεμπά,Φορτούνης, Καρντόσο (61′ Ανσαριφάρντ).

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος (81′ Αραβίδης), Πατίτο (74′ Γαλανόπουλος), Χριστοδουλόπουλος (88′ Μπακασέτας), Αραούχο.
 
Top