Στους «4» του κυπέλλου Ερασιτεχνών το Κερατσίνι!
Ιστορία γράφει ο ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ με την πορεία του στο κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος.

Οι κυπελλούχοι της Ε.Π.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ κέρδισαν στην Καλάματα με σκορ 1-0 την "ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ" και προκρίθηκαν στα ημιτελικά της διοργάνωσης όπου την Τετάρτη 10 Μαΐου θα αντιμετωπίσουν στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών την ΕΛΠΙΔΑ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ σε έναν… ιστορικό αγώνα.


Κατώτερη των απαιτήσεων και των προσδοκιών αποδείχθηκε η Καλαμάτα, η οποία γνώρισε χτες το απόγευμα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού την ήττα με 0-1 από το Κερατσίνι, στο πλαίσιο των ημιτελικών του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από το θεσμό. 

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το «εισιτήριο» για τους «4», χάρις στο γκολ που πέτυχε ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση της κανονικής διάρκειας του αγώνα (89’) ο Φούντας, ο οποίος αναδείχθηκε σε χρυσή αλλαγή για τον προπονητή του πειραιώτικου συγκροτήματος, Βασίλη Σπάθα.

Με λάθη ο διαιτητής Νίκος Αγγελάκος και α’ βοηθός Καματάκης, απαρατήρητος ο β’ βοηθός Τσούκας –όλοι από την ΕΠΣ Αρκαδίας.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κυριακόπουλος, Καλογερόπουλος, Λιόλιος, Καντούτσης, Σταματελόπουλος, Νικολόπουλος, Καλαντζής, Βασιλόπουλος (90’ Σαραντόπουλος), Αθανασόπουλος, Τσουλάκος (65’ λ. τρ. Νάτσης), Μπεγέτης (84’ Μερκούρης).

ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Μπότος, Σφυρογιαννάκης, Νταουτάι (93’ Αγγελάκης), Μπατής, Βαττής, Διάκος (94’ Μαναριώτης), Ψυχογιός, Γκιάτης, Κιάφα (65’ Φούντας), Τουρνάς, Κουρκούτης.


ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ

Τα «ζευγάρια» της ημιτελικής φάσης
Εκτός από το ματς Καλαμάτα – Κερατσινίου (0-1), διεξήχθησαν και οι υπόλοιπες συναντήσεις της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Ερασιτεχνών και τα αποτελέσματα  είχαν ως εξής:

Ηρόδοτος – ΑΟ Λευκίμης 3-0

Αστέρας Βλαχιώτη  - Φωκικός 1-0

Ελπίδα Σκουτάρεως – ΓΣ Αλμυρού Βόλου 3-0

Τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης είναι τα εξής:

Ηρόδοτος – Αστέρας Βλαχιώτη

Ελπίδα Σκουτάρεως – ΑΠΟ Κερατσινίου

Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Τετάρτη 10 Μαΐου.

neakeratsiniou.blogspot.gr
http://www.pireasnews.gr/
 
Top