Η ημέρα ξεκίνησε από πολύ νωρίς για την ομάδα του Ολυμπιακού. Για την ακρίβεια λίγο μετά τις 16.00 με το Πάρκο των Πρωταθλητών όπου παιδιά με τους γονείς τους διασκέδασαν για ώρες. Στις 19.00 άνοιξαν οι Θύρες με τον κόσμο να αδημονεί για την γιορτή και να μπαίνει γρήγορα για να πάρει την θέση του στην εξέδρα.
Η ΖΟΖΕΦΙΝ ΠΟΥ ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Το μουσικό πρόγραμμα άρχισε λίγο πριν τις 21.00 με την Ζοζεφίν να ξεσηκώνει τον κόσμο με τα χορευτικά της και τα τραγούδια της. Λίγο πριν είχαν μπει στο γήπεδο πολλά παιδιά των Σχολών και των Ακαδημιών με σημαίες της Ελλάδας και του Ολυμπιακού. Στο μουσικό... μενού ακολούθησαν οι Μέλισσες που έπαιξαν τον ύμνο του Ολυμπιακού αλλά και το "Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό" για να δηλώσουν τιμή που παρίστανται στην γιορτή. Για αρκετά λεπτά διασκέδασαν τον κόσμο.
ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΟΥ ΕΝΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΠΕΣ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ
Στην φιέστα ο Ολυμπιακός τίμησε και τα τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για τις επιτυχίες του, όπως του στίβου, του βόλεϊ και του μπάσκετ. Παράλληλα και την ομάδα Κ-20 με τον πρόεδρο των Βετεράνων κ. Δαρίβα να τους δίνει το τρόπαιο. Στις οθόνες του γηπέδου έπαιζαν στιγμές και φωτογραφίες από τους άσους του παρελθόντος. Το παλιό ενώνεται με το νέο. Το παρόν συναντά το παρελθόν αλλά και το μέλλον... Έπαιξαν βίντεο και από την Κ-20 και από τα τμήματα του Ερασιτέχνη.
ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΙΜΠΑΓΑΣΑ
Ο Ολυμπιακός τίμησε στο πρόσωπο του Αριέλ Ιμπαγάσα την μεγάλη προσφορά του στην ομάδα, που εξακολουθεί να είναι στην ομάδα και τις Ακαδημίες. Συγκινημένος ο Αργεντίνος είδε στα μάτριξ στιγμές από το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό και βραβεύτηκε από τον Κριστιάν Καρεμπέ. Έγινε αντικείμενο λατρείας από όλο το γήπεδο.
«ΧΑΜΟΣ» ΓΙΑ ΒΑΛΒΕΡΔΕ
Ο Ολυμπιακός είχε ετοιμάσει και μία έκπληξη για τον κόσμο. Παλιοί προπονητές της ομάδας με πρώτο και καλύτερο τον Βαλβέρδε - που καταχειροκροτήθηκε - έκαναν δηλώσεις on camera για τον τίτλο. Οι Ζαρντίμ και Σίλβα μίλησαν και ελληνικά!
Η ΚΟΥΠΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ... ΠΑΡΤΙ!!!
Το τέλος της βραδιάς είχε την είσοδο του Βαγγέλη Μαρινάκη, της διοίκησης και των παικτών στον αγωνιστικό χώρο για να αποθεωθούν από τον κόσμο. Παρέλαβαν το τρόπαιο του πρωταθλητή από τα χέρια του Γιώργου Στράτου, πρόεδρου της Σούπερ Λιγκ και η νύχτα έγινε μέρα με τα βεγγαλικά και τον κόσμο να τραγουδάει το "Άντε γειά άντε γειά πρωτάθλημα ξανά στον Πειραιά" και το "Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό"!


VIA
 
Top