Ήταν απλά η ανανέωση της επιβεβαίωσης για την απόλυτη κυριαρχία του στην ανδρική υδατοσφαίριση εντός των τειχών. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να στρογγυλοκάθεται στον θρόνο του βασιλιά στην κορυφαία εγχώρια διοργάνωση και δημιουργεί τη δική του "δυναστεία".

Οι ερυθρόλευκοι νίκησαν και στον τρίτο αγώνα της σειράς των τελικών του πρωταθλήματος Α1 Ανδρών, με χαρακτηριστική άνεση, τον ΝΟ Βουλιαγμένης 12-3, στο κατάμεστο κλειστό κολυμβητήριο του Πειραιά, έκαναν το 3-0 στις νίκες και κατέκτησαν με θριαμβευτικό τρόπο τον τίτλο, καθώς είχαν και φέτος μόνο νίκες σε όλη την κανονική διάρκεια και στα πλέι οφ.

Ο Ολυμπιακός σήκωσε το 21ο πρωτάθλημα από την ύπαρξη της Α1 Ανδρών (και 29ο συνολικά, σύμφωνα με τα επίσημα αρχεία της ΚΟΕ) και φυσικά το 5ο συνεχόμενο. Στοχεύει, εξάλλου, και στο νταμπλ, δηλαδή την κατάκτηση και του κυπέλλου στο φάιναλ φορ, ενώ διεκδικεί και το ευρωπαϊκό Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς θα συμμετέχει με φιλοδοξίες στην τελική φάση του θεσμού.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 1-0, 3-1, 5-1

Ο Ολυμπιακός είχε 4/7 με παίκτη παραπάνω, 1/1 πέναλτι, πέντε γκολ από την περιφέρεια, ένα από θέση φουνταριστού και ένα στην κόντρα. Η Βουλιαγμένη είχε 0/5 με παίκτη παραπάνω, 1/1 πέναλτι και δύο γκολ από θέση φουνταριστού.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Μπιράκης

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 2, Δελακάς 1, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 4, Αργυρόπουλος, Ποντικέας, Ντόσκας, Μουρίκης, Κολόμβος 1, Γιάνοβιτς 1, Πρέκας, Γαλανόπουλος

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Κώστας Λούδης): Δ. Κουρούβανης, Κοπελιάδης, Δελαγραμμάτικας, Καλογερόπουλος, Χρυσοσπάθης, Γούβης, Αφρουδάκης, Καλαϊτζής, Βίτσο 2, Καπότσης 1, Τίγκας, Σολανάκης, Βλαχοτάσιος, Δήμου,
http://www.pireasnews.gr/2017/05/blog-post_821.html
 
Top