Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο "Γ. Καραϊσκάκης" η συνάντηση ανάμεσα στους πολιτικούς φορείς του Πειραιά με την ΠΕΦΟ, τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, τη Θύρα 7 και τους Βετεράνους του συλλόγου, με αντικείμενο τις τελευταίες εξελίξεις στο ποδόσφαιρο.

Πολλοί βουλευτές Πειραιά , ο Δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μώραλης και πολιτικοί φορείς έδωσαν το παρών στην εκδήλωση που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης στο «Καραϊσκάκη». 

«Επερώτηση στη Βουλή» 

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Κατσαφάδος, πήρε το λόγο και κατέθεσε πρόταση που έγινε δεκτή απ' όλους τους βουλευτές που βρίσκονταν στην εκδήλωση. «Προτείνω να καταθέσουμε επερώτηση στη Βουλή για το κυνήγι εναντίον του Ολυμπιακού», τόνισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Με βάση μάλιστα τα όσα έλεγαν οι συνάδελφοι του, αναμένονται άμεσα εξελίξεις για το συγκεκριμένο θέμα. 

Στις τοποθετήσεις που έκαναν όλοι οι βουλευτές που ήταν στο «Καραϊσκάκη», ξεκαθάρισαν πως είναι στο πλευρό του Ολυμπιακού και πως οι «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν τον τίτλο στα γήπεδα. 

Από τους ανθρώπους του πολιτικού χώρου υπήρξαν και εκείνοι που δεν γνώριζαν καλά το θέμα, όπως και άλλοι που προσπάθησαν να "ντριμπλάρουν" αποφεύγοντας να πάρουν θέση ή προτάσσοντας τα "ερυθρόλευκα" αισθήματα τους, γεγονός που έφερε δυσαρέσκεια σε αρκετούς παρευρισκόμενους που τους ζητούσαν μια ξεκάθαρη τοποθέτηση. 

Ωστόσο σε κάθε περίπτωση ο Μιχάλης Κουντούρης θύμισε σε όλους πως δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να φερθεί άσχημα στους καλεσμένους του Ολυμπιακού.

Με το τέλος της συζήτησης οι κκ. Κουντούρης και Καραπαπάς ευχαρίστησαν όσους έδωσαν το παρών και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για μια συνάντηση ανάμεσα στον Ερασιτέχνη, τους Βετεράνους, την ΠΕΦΟ, αντιπροσωπεία των φίλων του Ολυμπιακού και τους πολιτικούς φορείς του Πειραιά.

http://www.pireasnews.gr/2017/05/blog-post_21.html
 
Top