Πειραϊκή... συστράτευση για τον πόλεμο που δέχεται συγκαλεί ο Ολυμπιακός
Ένα άτυπο φόρουμ με θέμα τον «πόλεμο» τον οποίο η ΠΑΕ Ολυμπιακός  δέχεται το τελευταίο διάστημα, συγκαλείται στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, με τη συμμετοχή των πολιτικών φορέων της πόλης, του Ερασιτέχνη, του συνδέσμου των βετεράνων, της ΠΕΦΟ και της Θύρας 7.

Πρόσκληση για ανοικτό διάλογο στους πολιτικούς φορείς της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά έχουν αποστείλει οι τέσσερις «ερυθρόλευκοι» πυλώνες του συλλόγου εκτός ΠΑΕ, δηλαδή οι δύο σύνδεσμοι οπαδών, η Θύρα 7 και η ΠΕΦΟ, ο Ερασιτέχνης και ο σύνδεσμος των βετεράνων. 

Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Πέμπτης (4/5, 19:00) στο Καραϊσκάκη και το θέμα δεν είναι άλλο από τα όσα καλείται να αντιμετωπίσει τελευταία ο Ολυμπιακός, σε αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό επίπεδο.

Οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούν ότι δέχονται «πόλεμο» σε πολλαπλά επίπεδα και για τον λόγο αυτό έχουν... συστρατευθεί οι τέσσερις συγκεκριμένοι «πυλώνες» προκειμένου να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με τον πολιτικό κόσμο της πόλης και να βρεθούν οι κατάλληλοι τρόποι αντίδρασης. 

Ο σκοπός του άτυπου αυτού φόρουμ είναι να ακουστούν όλες οι διαφορετικές απόψεις σχετικά με όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον Ολυμπιακό να θεωρεί ξεκάθαρα ότι κατά κάποιο τρόπο πρέπει να υπάρξει «παρέμβαση» από τις τοπικές πολιτικές δυνάμεις.
http://www.pireasnews.gr/2017/05/blog-post_51.html
 
Top