Η απονομή του τίτλου στους ερυθρόλευκους πρωταθλητές Ελλάδας
Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο του 3ου Λυκείου Πειραιά, η απονομή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας στην ομάδα Ανδρών του Ολυμπιακού. Ο τίτλος που κατακτήθηκε από τις 18 Μαρτίου, οπότε διεξήχθη η τελευταία αγωνιστική, απονεμήθηκε στους Πρωταθλητές. Οι Πειραιώτες που ήταν η καλύτερη ομάδα σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, συνόδευσαν για δεύτερη διαδοχική χρονιά την κατάκτηση της κούπας με το αήττητο. Ο Θρύλος σημείωσε 18 νίκες σε ισάριθμα ματς και πανηγύρισε θριαμβευτικά την κατάκτηση της κούπας!
Το παρών στην απονομή του Πρωταθλήματος έδωσε ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. κ. Μιχάλης Κουντούρης. Από πλευράς διοίκησης παρευρέθηκαν επίσης ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Μιχάλης Υδραίος και η Γενική Γραμματέας κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη.
Η απονομή του Πρωταθλήματος
ΔΗΛΩΣΕΙΣ:
Χριστοφοράκης: «Η καλύτερη χρονιά μας φέτος»
O προπονητής του Θρύλου, Γιώργος Χριστοφοράκης δήλωσε στο osfp.gr : «Ήταν η καλύτερη χρονιά μας φέτος και δεν είναι μόνο ο τίτλος τον ανδρών που κατακτήσαμε για δεύτερη φορά αήττητοι, ήταν όλη η χρονιά, όλα τα παιδιά, σε όλες τις κατηγορίες. Φέτος έχουμε πάει καταπληκτικά και έχουμε και συνέχεια, μιας και αύριο φεύγουμε για την Πάτρα για τους αγώνες της εθνικής ομάδας και για το πανευρωπαϊκό, όλα μας τα παιδιά παίζουν στον τελικό του πανελληνίου για την εθνική ομάδα. Πήραμε το πανελλήνιο στους εφήβους για δεύτερη σερί χρονιά, κατακτήσαμε τον τίτλο και στις νεανίδες μετά από αρκετά χρόνια, κατακτήσαμε στις κορασίδες την πρώτη θέση και έχουμε συνέχεια με τα ατομικά πρωταθλήματα των παιδιών μας. Αυτό ευελπιστούμε, και όπως φαίνεται και στην αντρική ομάδα ήδη παίζουν οι δύο έφηβοι μας και είναι το καλύτερο στοιχείο για τον Ολυμπιακό μας και την πορεία του στο μέλλον. Τα παιδιά τα μικρότερα έχουν εξελιχθεί κάνοντας πολλούς αγώνες στο εξωτερικό, τελευταία επιτυχία ήταν της Μάλαμα Παπαδημητρίου στο Ζάγκρεμπ, όπου κατέκτησε την πρώτη θέση στο ατομικό και τρίτη στο ομαδικό και βέβαια του Γιάννη οι επιτυχίες είναι τεράστιες, αυτή τη στιγμή στο καινούργιο ranking είναι νούμερο 13 στον κόσμο στους έφηβους. Την επόμενη χρονιά ευελπιστούμε να πάνε όλα καλά, η ομάδα πρώτα ο θεός θα είναι ίδια και ευελπιστούμε για το τρίτο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό».

Ρηνιώτης: «Αναδείξαμε το μεγαλείο του Ολυμπιακού»
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Τάσος Ρηνιώτης δήλωσε στο osfp.gr : «Είμαστε πολύ χαρούμενοι, αναδείξαμε το μεγαλείο του Ολυμπιακού, ελπίζω τα δύο να γίνουν πέντε και δέκα και όσα μπορέσουμε όσο μας κρατάνε τα πόδια μας, και οι μικροί που έρχονται από πίσω να συνεχίσουν την προσπάθεια που έχουμε κάνει τόσο καιρό. Είναι καρμπόν σεζόν με την περσινή, και πέρυσι το είχαμε πάρει αήττητοι, είχαμε πάρει και το κύπελλο. Λογικά και το άλλο Σάββατο που έχουμε το κύπελλο θα το πάρουμε πρώτα ο Θεός, είμαστε ευτυχισμένοι και ευλογημένοι. Ελπίζουμε και την επόμενη χρονιά πάλι κυριαρχία, περιμένουμε και κάποιες ομάδες που ανεβαίνουν να δώσουν κάποια χρήματα παραπάνω να φτιάξουν καλές ομάδες, να μας ανταγωνιστούν και ελπίζω να γίνει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και να είμαστε εμείς πάλι πρώτοι».

Παπαγεωργίου: «Να παραμείνουμε στην κορυφή»
Ο αθλητής του Ολυμπιακού, Κώστας Παπαγεωργίου δήλωσε στο osfp.gr: «Πολύ σπουδαία επιτυχία, αναλογιζόμενοι τους αντιπάλους. Πάντα οι σπουδαίοι αντίπαλοι δίνουν μεγαλύτερη αξία στον νικητή, δεν θα είχε αξία να παίζαμε σε ένα πρωτάθλημα που το έχουμε πάρει πριν καν ξεκινήσει, ήταν δύο τουλάχιστον ομάδες αρκετά ανταγωνιστικές ήμασταν εμείς λίγο καλύτεροι και καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Όταν είσαι στην κορυφή θέλεις να παραμείνεις εκεί. Θα αλλάξουν τα δεδομένα ξέρουμε ότι έρχεται ο Παναθηναϊκός από την κάτω κατηγορία, που από ότι ακούγεται θα δυναμώσει αρκετά, ο Ηρακλής μάλλον θα παραμείνει εξίσου ή και ακόμα πιο δυνατός οπότε μάλλον μεγαλώνει ο βαθμός δυσκολίας. Εννοείται»

http://www.pireasnews.gr/2017/05/blog-post_87.html
 
Top