Τίμησαν Κρητικόπουλο και Γκλέζο οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού
Ένα ξεχωριστό αγώνα έδωσαν στο γήπεδο της Νεάπολης οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού, του Ιωνικού και της Ένωσης Παλαιμάχων Πειραιά. 

Τίμησαν αγωνιζόμενοι την μνήμη δύο πολύ σημαντικών μορφών της ιστορίας του Ολυμπιακού. Του Μιχάλη Κρητικόπουλου και του Λάκη Γκλέζου.

Παράλληλα, συνέβη το ίδιο και για άλλους ποδοσφαιριστές που ανήκουν σε ομάδες που υπάγονται στον Ιωνικό και την Ένωση Παλαιμάχων Πειραιά. 

Η προσφορά των εν λόγω παλιών ποδοσφαιριστών βραβεύτηκε με πλακέτα που παρέλαβαν οι οικογένειές τους. Μάλιστα, όλοι οι ποδοσφαιριστές στην αρχή φορούσαν λευκά μπλουζάκια που έγραφαν: «Δεν σας ξεχνάμε». 

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, πραγματοποιήθηκαν τρεις αγώνες του ενός ημιχρόνου. Στον πρώτο ο οποίος ήταν και ο πιο… θεαματικός από τους υπόλοιπους, οι παλιές δόξες της ομάδας μας αντιμετώπισαν την Ένωση Παλαιμάχων Πειραιά και νίκησαν με 2-0. 

Σκόρερ για τους θρυλικούς παλαίμαχους, οι Γεωργουδάκης και Καλύκας. Το δεύτερο ματς ήταν ανάμεσα στους Βετεράνους του Ολυμπιακού και αυτούς του Ιωνικού το οποίο έληξε ισόπαλο χωρίς γκολ. Στο τρίτο και τελευταίο, οι Νικαιώτες αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την Ένωση Παλαιμάχων Πειραιά.

Για τον Ολυμπιακό αγωνίστηκαν αρχικά οι: Ασπρογέρακας, Σιδέρης, Β. Καλαμάρας, Μπαρμπαρής, Συρίγος, Μπονόβας, Βαΐτσης, Λουτσιάνο, Σταυρόπουλος, Καλύκας και Γεωργουδάκης, και εν συνεχεία οι Καλτσάς, Κουμαριάς, Αρζινός, Κωττάκης, Κτενάς, Βασιλειάδης, Μαντάζης, Βέλιος και Πασσάς.
http://www.pireasnews.gr/2017/05/blog-post_53.html
 
Top