Όταν οι πολίτες και οι υπηρεσίες του Δήμου έχουν κέφια, μόνο όμορφα πράγματα μπορούμε να δημιουργούμε στις πόλεις μας. Με πολύ μεράκι και ελάχιστο κόστος, οι εθελοντές και οι εργαζόμενοι του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, διαμόρφωσαν ένα νέο χώρο πρασίνου στη συμβολή των οδών Θηβών και Μπελογιάννη.

Ο δήμαρχος Γ. Ιωακειμίδης σημειώνει: «Χωρίς να προβούμε σε ανάθεση σε εργολάβο, ανακυκλώνοντας υλικά «για πέταμα», όπως ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο της Volkswagen (σκαραβαίο), ξύλα από παλιές παιδικές χαρές, άσφαλτο από το ξύσιμο των δρόμων που ασφαλτοστρώθηκαν εκ νέου, φυτά από το φυτώριο του Δήμου μας και προσφορές που πήραμε σε χλοοτάπητα, παγκάκια και πλάκες, αλλάξαμε την εικόνα σε αυτό το κεντρικό σημείο της πόλης. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους εθελοντές του Δήμου, οι οποίοι στο πλαίσιο της δράσης “Let’s do it Greece” μας εξέπληξαν για μια ακόμα φορά, τους εργαζόμενους του Δήμου σε Πράσινο, Ποιότητα Ζωής και Καθαριότητα που δούλεψαν ακούραστα όλο το Σαββατοκύριακο και τους Αντιδημάρχους κα Μαρία Αραβαντινού, Δημοσθένη Σταματάτο και Αφροδίτη Μάλαμα.

Αυτήν την εποχή της κρίσης και των ισχνών αγελάδων, εμείς μπορούμε να δημιουργούμε με ελάχιστο κόστος, αρκεί να ενεργοποιούμε όλες μας τις δυνάμεις, με τη βοήθεια των δημοτών και των υπηρεσιών μας. Αρκεί να δουλεύουμε με αγάπη και φαντασία για την πόλη μας. Μπράβο σε όλους!»
http://www.pireasnews.gr/
 
Top