Ο δρόμος που συνδέει τον Κορυδαλλό με το Χαϊδάρι, η οδός Ποταμού (Κορυδαλλός) αναμένεται να δοθεί την ερχόμενη εβδομάδα, στην κυκλοφορία μετά και την ολοκλήρωση των ασφαλτικών εργασιών στο ανακατασκευασμένο τμήμα της οδού. 

Στον αυξημένης κυκλοφορίας δρόμο, έχουν ήδη τοποθετηθεί οι φωτεινοί σηματοδότες, ενώ στη διάρκεια των εργασιών έγινε επαναχάραξη της οδού Ποταμού, από την οδό Καραολή Δημητρίου έως την οδό Οδυσσέως, ώστε πλέον να έχει σταθερό πλάτος οδοστρώματος και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του αναμενόμενου φόρτου βαρέων οχημάτων.

Σημειώνεται ότι κατά το παρελθόν στη συγκεκριμένο δρόμο είχαν σημειωθεί πολλά τροχαία ατυχήματα, εξαιτίας της προηγούμενης ανορθόδοξης χάραξης που υπήρχε, ωστόσο με την ολοκλήρωση των έργων ο δρόμος θα είναι ασφαλής για οχήματα και πεζούς. Μετά την ολοκλήρωση της ασφαλτόστρωσης και ενώ θα έχει δοθεί ο δρόμος στην κυκλοφορία, σειρά έχει η διαγράμμιση του οδοστρώματος αλλά και η φύτευση της νέας νησίδας.

«Τα έργα οδικής ασφάλειας είναι σε πρώτη προτεραιότητα καθώς οι ανάγκες στους δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά είναι πολλές και χρονίζουσες. Το έργο της οδού Ποταμού ήταν από τα πιο σημαντικά λόγω των πολλών τροχαίων ατυχημάτων, που είχαν γίνει εκεί και με την ολοκλήρωσή του θα έχουμε στο εξής έναν ασφαλή δρόμο», δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης που επισκέφθηκε μαζί με τον δήμαρχο Κορυδαλλού Σταύρο Κασιμάτη τον χώρο εργασιών. Το παραπάνω έργο προϋπολογισμού 1.100.000 ευρώ χρηματοδοτήθηκε από πόρους της Περιφέρειας Αττικής.


http://www.pireasnews.gr/
 
Top