Σε εκδήλωση της  κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά «Κανάλι Ένα - 90.4 FM»,  παρευρέθηκε  ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Bar-restaurant «Beluga», στην περιοχή της Τρούμπας.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, στον χαιρετισμό του τόνισε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους εκπροσώπους των φορέων της πόλης  μας που είναι σήμερα μαζί μας.  Επίσης είναι σημαντική η παρουσία  όλων των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς υπάρχει ενότητα και ομοψυχία που είναι προϋπόθεση επιτυχίας τις δύσκολες ημέρες που ζούμε και πιστεύω ότι στον Πειραιά επιτυγχάνεται, σε μεγάλο βαθμό,  αυτή η ομοψυχία.
Γίνεται μια προσπάθεια στο Κανάλι Ένα, τα τελευταία 2,5 χρόνια, προκειμένου να λειτουργήσει, να σταθεροποιηθεί. Θα είμαι πιο εγκρατής από τον Αντιπρόεδρο κ. Μπρατσόλη, ο οποίος ξέρει καλύτερα από εμένα τον τομέα αυτό. Σε μια εποχή όπου μεγάλα συγκροτήματα δυσκολεύονται να επιβιώσουν και να βρουν έσοδα με τα γνωστά αποτελέσματα, είναι πιο δύσκολο ένα δημοτικό ραδιόφωνο την περίοδο της κρίσης,  να αντλήσει κομμάτι της διαφημιστικής πίτας ώστε να εξελιχθεί πιο γρήγορα και με καλύτερες προϋποθέσεις.
Παρόλα αυτά γίνεται μια σημαντική προσπάθεια να διατηρηθεί το Κανάλι και οι εργαζόμενοι, να πληρώνονται στην ώρα τους, να μειώνονται τα έξοδα κάθε χρόνο, γιατί το Κανάλι, όπως ξέρετε,  επιδοτείται από τον Δήμο Πειραιά.
Θέλω να γνωρίζουν οι εργαζόμενοι και όλοι ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια αυτή και ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο και το Δημοτικό Συμβούλιο κατ επέκταση, με γνώμονά μας την εύρυθμη λειτουργία του. Πρόκειται για ένα ιστορικό  Κανάλι που πρωτοστάτησε  στο άνοιγμα της  ραδιοφωνίας, ένα  δυνατό brand name, το οποίο θέλουμε να ενισχύσουμε. Έχουμε στο μυαλό μας ιδέες, θέλουμε να είναι ένα ραδιόφωνο ανοικτό στην κοινωνία. Κάνουμε βήματα, μπορεί να μην είναι όσο γοργά θέλαμε, αλλά σημασία έχει να ξέρετε ότι γίνεται  προσπάθεια και το Κανάλι θα στηριχθεί.
Η Δημοτική Αρχή έχει ακόμα 2,5 χρόνια θητείας. Ελπίζουμε η χώρα να σταθεροποιηθεί και τα Μέσα Ενημέρωσης να λειτουργούν σε ένα διαφορετικό οικονομικό περιβάλλον, προκειμένου να αυξηθούν οι διαφημίσεις, για να μπορέσουμε να αντλήσουμε περισσότερα έσοδα. Θα κάνουμε παραπάνω προσπάθεια, να είστε βέβαιοι γι αυτό.
Θα ήθελα  να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους που στηρίζουν με την εργασία τους το ραδιόφωνο, το Κανάλι και το Διοικητικό Συμβούλιο που ηγείται και όλα τα μέλη του Δ.Σ. από όποια παράταξη κι αν προέρχονται. Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά, με υγεία για εσάς και τις οικογένειές σας». 

Ο Πρόεδρος της ΔΗ.ΡΑ.Π. κ. Παναγιώτης Αβραμίδης, σημείωσε:

«Σαs ευχαριστούμε όλους. Η παρουσία σας μας τιμά ιδιαίτερα Ευχόμαστε σε όλους υγεία, καλή χρονιά και παρακαλούμε όλους να είσαστε συντονισμένοι στους 90.4 FM,  που φέτος έχει τα γενέθλιά του και κλείνει 30 χρόνια λειτουργίας στη ραδιοφωνία».

Ο Αντιπρόεδρος της ΔΗ.ΡΑ.Π. κ. Στέλιος Μπρατσόλης, χαιρετίζοντας την εκδήλωση, μεταξύ άλλων, επεσήμανε:

«Αγαπητοί κύριοι και κυρίες,  αγαπητοί φίλοι,  κύριε Δήμαρχε, κύριοι εκπρόσωποι του Ελληνικού κοινοβουλίου, αγαπητοί φίλοι του Δημοτικού Συμβουλίου, αγαπητοί φίλοι των φορέων,  αγαπητοί φίλοι και φίλες όλων των τμημάτων που έχουν βρεθεί στην κοπή της πίτας του Καναλιού 1 σήμερα. 
Αγαπητοί φίλοι εργαζόμενοι, κύριοι και κυρίες του Διοικητικού μας Συμβουλίου, κύριε Πρόεδρε. Είμαστε σε μια χρονική στιγμή που τα πράγματα είναι μεταβαλλόμενα, όμως φαίνεται παρά τις γκρίνιες κάποιων που εκτιμούν διαφορετικά την πραγματικότητα ότι το Κανάλι, που άνοιξε την πόρτα της ελληνικής ραδιοφωνίας, έχει τη δύναμη, την ικανότητα, τη δομή, τον σχεδιασμό και τη μέθοδο, να "περπατήσει" πιο μπροστά στο σημερινό μεταβαλλόμενο μιντιακό τοπίο.  Ευχαριστούμε πάρα πολύ. Να είστε συντονισμένοι με το Κανάλι 1. Θεωρούμε ότι αυτή η προσπάθεια έχει τύχη, γιατί το Κανάλι έχει την αναφορά που κατεγράφη από τη διαδρομή του στην ελληνική πραγματικότητα και θέλω να πιστεύω ότι του χρόνου θα είμαστε διπλάσιοι και πιο γεροί και πιο ικανοί, με μεγαλύτερη εμβέλεια παντού». 

Στην εκδήλωση  παρευρέθηκαν:

Ο πρώην υπουργός κ. Κων. Αρβανιτόπουλος, οι Βουλευτές : κ. Θ. Δρίτσας, οι κυρίες  Ελ. Σταματάκη και Ε. Καρακώστα καθώς και ο κ. Γ. Τραγάκης. Οι πρώην Βουλευτές κ. Δ. Καρύδης και κ. Στ. Λεουτσάκος.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ. Γ. Γαβρίλης. Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.  Γ. Δαβάκης, ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου  κ. Ν. Αγγελόπουλος,  οι Αντιδήμαρχοι :  κα Α. Χαρβαλάκου – Γλύκα και κ.κ. Γ. Μελάς, Κ. Σιγαλάκος, Στ. Γαϊτανάρος.
Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Β. Ταταρόπουλος. 
Η Πρόεδρος της ΚΟΔΕΠ  κα Κ. Λαουλάκου. Ο Αντιπρόεδρος του ΟΠΑΝ κ. Ν. Γέμελος.
Οι  εντεταλμένοι  Δημοτικοί  Σύμβουλοι κα Ειρ. Νταϊφά και κ. Ανδρ. Βεντούρης. Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  κ. Ν. Πηρούνιας  κ. Αν. Κάρλες,  κα Π. Καλαγιά,  κα Ευαγ. Σαρρή, κ.  Κυρ. Μανωλάκος, κα Μ. Σταθάκη. 
Η Περιφερειακή Σύμβουλος  κα Ειρ. Βαγγελάτου.
Οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι κα Σ. Σιμεωνίδου και κ. Γ. Αλιφραγκής.
Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά κ. Ν. Διαμαντής. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού κ. Αν. Στελιάτος.
Ο Πρόεδρος του ερασιτέχνη Ολυμπιακού κ. Λ. Θεοδωρακάκης, ο Πρόεδρος του Εθνικού κ. Α. Αγγελόπουλος,  ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά κ. Γ. Σταματογιάννης.   Ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά «Η ΟΜΟΝΟΙΑ» κ. Θ. Τσόντος κ.α.
 
Top