ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...

Για την 22η αγωνιστική της Super League, ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τον Πανιώνιο στο "Γ. Καραϊσκάκης" στο ντέρμπι κορυφής του πρωταθλήματος, με τις δύο ομάδες να χωρίζουν 10 βαθμοί στον πίνακα κατάταξης της διοργάνωσης.

Ο Πάουλο Μπέντο δεν είχε στην διάθεση του τους τραυματίες Καπίνο, Μαρτίνς (προφυλάχθηκε ενόψει της κυπελλικής ρεβάνς με τον Ατρόμητο), τους τιμωρημένους Μποτία - Φιγκέιρας, ενώ εκτός έμειναν Ρέτσος - Ντομίνγκες εξαιτίας κρυολογήματος αλλά και ο Μαρίν για λόγους τακτικής. Κλασικά σε διάταξη 4-2-3-1 παρέταξε την ομάδα του ο Πορτογάλος τεχνικός, που προχώρησε σε 6 αλλαγές προσώπων συγκριτικά με το ματς κόντρα στην Οσμάνλισπορ.


Για τους φιλοξενούμενους, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στερήθηκε τους τραυματίες Γιαννιώτη, Ενγκόνγκ, Πατσατζόγλου (μακροχρόνια απουσία), ενώ προτίμησε να εκτίσουν σε αυτό το ματς τις ποινές τους οι Μπεν, Μασούντ και Ρισβάνης προκειμένου να τους έχει "καθαρούς" στα ματς που ακολουθούν με ΑΕΚ, ΑΕΛ και ΠΑΟΚ.


Ο Πανιώνιος πάγωσε το Φάληρο πριν καν συμπληρωθεί ένα λεπτό αγώνα σκοράροντας με τον Φούντα, κράτησε έως το τέλος το προβάδισμα του και μείωσε τους 7 την διαφορά από τους Πειραιώτες, 8 στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος!

Οι φίλοι του Ολυμπιακού ξέσπασαν σε άγριες αποδοκιμασίες με αποδέκτη τον Πάουλο Μπέντο, σφύριξαν τους παίκτες και φώναξαν το όνομα του Τσόρι Ντομίνγκες...

Επόμενο παιχνίδι για τους Νεοσμυρνιώτες αυτό με την ΑΕΚ εντός έδρας, τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έκανε δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα και την 23η αγωνιστική πάει στην Τούμπα για το ματς με τον ΠΑΟΚ ενώ ενδιάμεσα είναι προγραμματισμένη η ρεβάνς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.
http://www.pireasnews.gr/2017/02/blog-post_928.html
 
Top