Οι δημοτικοί αστυνομικοί, που δεν ενοχλούνται από τα μονίμως παρκαρισμένα οχήματα απέναντι από την αστυνομική διεύθυνση Πειραιά, ενοχλήθηκαν εντόνως από τα οχήματα πολιτών που κατέβηκαν στην πόλη με τα παιδιά τους για να ψωνίσουν ή να διασκεδάσουν μέρα γιορτή! 


Διανύοντας την τελευταία αποκριά παρακολουθήσαμε χθες τις εκδηλώσεις που οργάνωσε η Δημοτική Αρχή του Πειραιά στον πεζόδρομο της οδού Σωτήρος Διός. 
Ως εδώ καλά και μάλιστα πρέπει να πούμε ότι ήταν μία θετική κίνηση προσέλκυσης επισκεπτών και ενίσχυσης της κίνησης των καταστημάτων. 
 Για τους επισκέπτες όμως του κέντρου του Πειραιά η έκπληξη ήρθε στη συνέχεια καθώς ο Δήμος είχε εξαπολύσει τη Δημοτική Αστυνομία να μοιράσει κλήσεις με πάθος! 
Σε μία πόλη που δημοτικό αστυνομικό είναι αδύνατο να συναντήσεις σε εργάσιμη μέρα, που λόγω έργων για να διανύσεις ένα χιλιόμετρο χρειάζεσαι τριάντα λεπτά , και που η δημιουργία δημοτικών χώρων στάθμευσης χάθηκε σε δάνεια και επιταγές! 

 Έτσι οι δημοτικοί αστυνομικοί, που δεν ενοχλούνται από τα μονίμως παρκαρισμένα οχήματα απέναντι από την αστυνομική διεύθυνση Πειραιά, ενοχλήθηκαν εντόνως από τα οχήματα πολιτών που κατέβηκαν στην πόλη με τα παιδιά τους για να ψωνίσουν ή να διασκεδάσουν μέρα γιορτή! 

 Κε Δήμαρχε, έχετε παρατηρήσει αμφιθυμία στη λήψη αποφάσεων ή είναι πολλά τα κέντρα λήψεως στις υπηρεσίες του Δήμου;

από peiraiko-kyma.gr
 
Top