Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε το βράδυ της Δευτέρας η ΕΠΣ Πειραιά, η οποία στο πλαίσιο της εκδήλωσης βράβευσε την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας 2015-2016, αλλά και τις ομάδες Κ15 και Κ20 της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας για την κατάκτηση των αντίστοιχων πρωταθλημάτων. 

Συγκεκριμένα, η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Κερατσινίου Σταυρούλα Συράκου παρέδωσε το κύπελλο στον Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Τάκη Αγραφιώτη, ο οποίος δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΕΠΣ Πειραιά και τον πρόεδρο της κ. Ανατολάκη για την βράβευση. Χωρίς το κύταρρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού δεν θα υπήρχε σήμερα και επαγγελματικός αθλητισμός. Εύχομαι καλή χρονιά και υγεία σ' όλους».

Στη συνέχεια βραβεύτηκαν οι ομάδες Κ20 και Κ15 της Ακαδημίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Τα κύπελα παρέλαβαν ο αρχηγός της Κ20 Αρντίτ Τόλι και ο αρχηγός της περσινής Κ15 Ιάσωνας Γλυνός. Στη σκηνή για την βράβευση των ομάδων της Ακαδημίας κλήθηκε ο Γενικός Αρχηγός της Κ20, Αριέλ Ιμπαγάσα, ο προπονητής της Κ20, Βασίλης Βούζας, ο προπονητής της Κ15, Νίκος Τοπολιάτης, αλλά και ο Διευθυντής Δικτύου Σχολών του Ολυμπιακού, Βασίλης Νάνος. Παράλληλα, η ΕΠΣ Πειραιά βράβευσε τον επίτιμο πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Λεωνίδα Θεοδωρακάκη, για την τεράστια προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης μάλιστα ανέβηκε πάνω στη σκηνή μαζί τα δύο παιδιά από την Ακαδημία. Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε και ο Αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, Ιωάννης Πολυκανδριώτης. 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η εκδήλωση άνοιξε με ομιλία του προέδρου της ΕΠΣ Πειραιά, Γιώργου Ανατολάκη, ο οποίος ευχαρίστησε την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον Πρόεδρο της Βαγγέλη Μαρινάκη, που είναι Μέγας Χορηγός των Πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Πειραιά 2016-17, αλλά και την Καραϊσκάκη ΑΕ για την παραχώρηση του γηπέδου του Ολυμπιακού για αγώνες της Ένωσης.  Παράλληλα, έγινε ιδιαίτερη αναφορά στον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρώτο Δημοτικό Σύμβουλο Πειραιά,  Βαγγέλη Μαρινάκη και στη δέσμευση του για δημιουργία ποδοσφαιρικού γηπέδου στο παλιό ΚΤΕΛ επί της Φαλήρου. 

Υπενθυμίζουμε ότι η ΕΠΣ Πειραιά ιδρύθηκε το 1925 από 6 σωματεία, μεταξύ των οποίων ήταν και ο Ολυμπιακός.
http://www.pireasnews.gr/2017/02/blog-post_283.html
 
Top