Mπορεί ο Ολυμπιακός να γνώρισε από τον Πανιώνιο τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του στο πρωτάθλημα, ωστόσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης στις δηλώσεις του εξέφρασε τη στήριξη του στον Πάουλο Μπέντο και τους παίκτες της ομάδας.

Παράλληλα ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου ξεκαθάρισε πως είναι απαράδεκτο οι φίλοι της ομάδας  να βρίζουν κάποιους ποδοσφαιριστές.

"Είναι μια δύσκολη στιγμή το  να χάνει ο Ολυμπιακός στο γήπεδό του. Βρισκόμαστε σε μια συνεχή μάχη, ωστόσο βρισκόμαστε μέσα σε όλους τους στόχους μας. Ήρθαν κάποια κακά αποτελέσματα, είχαμε κάποιες ατυχίες. 

Εμείς είμαστε εκεί για να παλέψουμε και να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα, να κερδίζουμε. Δεν υπάρχουν περιθώρια για κραξίματα, ούτε για τίποτα. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά, να βγάλουμε τον εγωισμό μας, έχουμε τους καλύτερους παίκτες απ’ όλους και σύντομα θα έρθουν καλύτερα αποτελέσματα.

Στηρίζω τους παίκτες και το προπονητικό τιμ και όσους είναι κοντά στην ομάδα. Είμαστε μια οικογένεια δυνατή, είτε το θέλουν είτε όχι. Το να βρίζει κάποιος παίκτη του Ολυμπιακού είναι απαράδεκτο. Όλοι είμαστε φανατικοί. Σε κανένα παίκτη του Ολυμπιακού, είτε τον προπονητή μας δεν μπορεί κανείς να εκδηλώνεται εναντίον του. Βρισκόμαστε σε μια μάχη, όλοι έχουν τη στήριξή μου", ανέφερε χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ.
http://www.pireasnews.gr/2017/02/blog-post_227.html
 
Top