ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΚΑΙ  Ο ΜΠΕΝΤΟ  ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...

Οργισμένοι είναι στον Πειραιά μετά τα όσα έγιναν στο ντέρμπι και ετοιμάζονται να πάρουν τα δικά τους μέτρα! Διάβασε τι έλεγαν οι Ερυθρόλευκοι για το τι θα γίνει από εδώ και πέρα...

Προβληματισμός, οργή, αλλά και πίστη στο πλάνο. Αυτό είναι το τρίπτυχο των δεδομένων που επικρατούν αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό, λίγες ώρες μετά την ήττα με κακή εμφάνιση, αλλά και διαιτητικά όργια από τον Μάνταλο, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Στον Ολυμπιακό προσπαθούν ακόμα να καταλάβουν πού το πάει η ΚΕΔ και όσοι αποφασίζουν για το περίφημο «μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου», αλλά όπως έλεγαν στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ, η υπομονή έχει πλέον εξαντληθεί στον κόσμο του Ολυμπιακού και το Καραϊσκάκη δεν θα είναι για πολύ καιρό ακόμα ...«εκκλησία»!

Στο Λιμάνι ήταν έξαλλοι με όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ και για την κατάλυση κάθε κανονισμού του ΚΑΠ και όπως έλεγαν «εφόσον οι κανονισμοί εφαρμόζονται πλέον, μόνο στο γήπεδό μας και σε όλα τα υπόλοιπα επικρατεί ανομία, από την Κυριακή θα αλλάξουν πολλά και στο Καραϊσκάκη»!

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι στον Πειραιά παραγνωρίζουν ότι για μια ακόμα φορά η ομάδα έκανε κακή εμφάνιση και ότι έμεινε ξανά στο μηδέν επιθετικά, κάτι που συνέβη για 3η φορά στα 4 τελευταία ματς.

Προβληματισμός υπάρχει έντονος για το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα και τις επιλογές του Πάουλο Μπέντο σε πρόσωπα, αλλά και στον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα, καθώς και στα κριτήρια με τα οποία κάνει το ροτέισον. Κυρίως όμως, ενοχλούν οι εμμονές του και η αδυναμία που παρουσιάζει μέχρι στιγμής στο να εμφανίζει στο γήπεδο μια ομάδα βελτιωμένη από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Πάντως, είναι σαφές ότι το πλάνο δεν αλλάζει και ότι στον Ολυμπιακό δεν θα αφήσουν μια ήττα γοήτρου με κακή εμφάνιση να διαλύσει και να καταστρέψει όσα χτίστηκαν τη φετινή σεζόν. Εξάλλου, ο Ολυμπιακός δεν έχασε κανέναν τίτλο μετά την ήττα του από την ΑΕΚ, παρά μόνο ένα αδιάφορο ματς και έτσι, η μεγάλη εικόνα παραμένει θετική από την εξέλιξη και την ανάδειξη πολλών πιτσιρικάδων μέσα από τα σπλάχνα της ομάδας.

Αλλωστε, στον Ολυμπιακό σκοπεύουν να στηριχτούν πολύ περισσότερο σε αυτά τα παιδιά και τη νέα σεζόν, έχοντας όμως στόχο να τα πλαισιώσουν από «βαρβάτους» ξένους παίκτες, που θα μπορούν να κάνουν και τη διαφορά στα πολύ δύσκολα ματς.
sportdog.gr
http://www.pireasnews.gr/2017/02/blog-post_414.html
 
Top