“Τρεισήμισι χρόνια μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, μια συμμορία τραμπούκων και νοσταλγών του ναζισμού συνεχίζει να προκαλεί και να προσβάλλει την μνήμη του ίδιου του Παύλου Φύσσα και των ανθρώπων του” δήλωσε μεταξύ άλλων σχετικά με τα χθεσινά επεισόδια στη δίκη της νεοναζιστικής οργάνωσης της «Χρυσής Αυγής», ο δήμαρχος Κερατσινίου- Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος.
Αναλυτικά η δήλωση του Χρήστου Βρεττάκου:
“Η χυδαία επίθεση και οι ύβρεις των νεοναζί της «Χρυσής Αυγής» προς τα θύματά της και τους οικείους τους, κατά την χθεσινή δίκη, αποτελούν ευθεία επίθεση προς τους δημοκρατικούς θεσμούς, την ελευθερία και την δικαιοσύνη.
Περίπου τρεισήμισι χρόνια μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, στους δρόμους της πόλης μας, μια συμμορία τραμπούκων και νοσταλγών του ναζισμού συνεχίζει να προκαλεί και να προσβάλλει την μνήμη του ίδιου του Παύλου Φύσσα και των ανθρώπων του.
Να ξέρουν, όμως, καλά όσοι θέλουν να επιβάλλουν το μίσος και το φόβο στην κοινωνία μας, πως οι γειτονιές του Παύλου, εμπνεόμενες  από την ιστορία και τους αγώνες τους, θα ξαναδώσουν ηχηρή απάντηση στον ρατσισμό και την ξενοφοβία.
Να γνωρίζουν επίσης καλά οι ίδιοι, πως ο Παύλος Φύσσας βρίσκεται στην καρδιά και την μνήμη κάθε ελεύθερου ανθρώπου. Θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους τον αγώνα για να τιμωρηθούν οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα και να ορθωθεί δημοκρατικό φράγμα απέναντι στην «Χρυσή Αυγή».”
http://www.pireasnews.gr/
 
Top