Έτοιμος ο Θρύλος για την πρώτη μάχη των «8»!
Επί Ιταλικού εδάφους ολοκληρώθηκε ουσιαστικά το απόγευμα της Παρασκευής η προετοιμασία της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, ενόψει της πρώτης μάχης των «8» της Ευρώπης με αντίπαλο την Πάντοβα. Οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν το Σάββατο (25/2) στις 20:00 την Ιταλική ομάδα με στόχο το θετικό αποτέλεσμα που θα τους δώσει προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί στο Παπαστράτειο, το Σάββατο 11 Μαρτίου! Εκεί ο Θρύλος θέλει να τσεκάρει το εισιτήριο για το Final Four της Ευρωλίγκας για τρίτη διαδοχική χρονιά!
Tην «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Νικόλ Ελευθεριάδου,Μαρία Σώρα, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Τζούλια Έμολο, Βάσω Πλευρίτου, Ρομπέρτα Μπιανκόνι, Γιάσμιν Σμιτ, Ιωάννα Σταματοπούλου, Σήλια Λογοθέτη.
ΧΑΡΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ: «Η ομάδα είναι έτοιμη, παρόλο που την τελευταία εβδομάδα η μισή ομάδα ήταν στην Ολλανδία για αγώνα της εθνικής και χάσαμε  αρκετές προπονήσεις. Όλοι μας καταλαβαίνουμε τη κρισιμότητα του παιχνιδιού και θα επιδιώξουμε να κερδίσουμε και στα δυο παιχνίδια ώστε μα  προκριθούμε στο Final Four της Ευρωλίγκας κάτι που είναι και ένας από τους φετινούς μας στόχους»
ΦΙΛΙΩ ΜΑΝΩΛΙΟΥΔΑΚΗ: «Η Πάντοβα είναι μια καλή ομάδα που την ξέρουμε και μας ξέρει ενώ αγωνίζεται σε μια δυνατή έδρα. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες και να ακολουθήσουμε αυτά που έχουμε πει και σε άμυνα και σε επίθεση! Χωρίς άγχος με πάθος κ μυαλό, να μην κάνουμε εύκολα λάθη που είναι κάτι που θα επιδιώξει ο αντίπαλος μας για να βάλει κάποια εύκολα γκολ». 
http://www.pireasnews.gr/2017/02/8-8-252-2000-11-final-four-t-final-four.html
 
Top