Με μεγάλη επιτυχία και πολύ κόσμο έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Εμπορικός Σύλλογος Κερατσινίου Δραπετσώνας την Τετάρτη 15 /2 στο πολιτιστικό κέντρο Μελίνα Μερκούρη. Η εκδήλωση ξεκίνησε με μουσικό χορευτικό πρόγραμμα από τα μέλη του συλλόγου Κρητών Κερατσινίου – Δραπετσώνας “Αρκάδι”.

Στην συνέχεια ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Νίκος Πέτσας χαιρέτησε τους παρευρισκομένους. Στην ομιλία του τόνισε τις προσπάθειες που κάνει ο Εμπορικός Σύλλογος για την τόνωση της αγοράς του Κερατσινίου και της 

Δραπετσώνας που έχει συρρικνωθεί τα τελευταία χρόνια της κρίσης. Παράλληλα κάλεσε τους πολιτικούς σε εθνική ομοψυχία έτσι ώστε να μπορέσουμε συλλογικά να ξεπεράσουμε την κρίση.

Ο Εμπορικός Σύλλογος στην συνέχεια βράβευσε για την προσφορά τους τα μέλη τους Μάκη Μουρατίδη, Βασίλη Χρυσικόπουλο, Ζέρβα Σπυριδούλα, Λεοντιάδη Χάρη, Σκούρα Νικόλαο και την ΑΦΟΙ Βουλγαρίδη. Βραβεύτηκε και ο Σύλλογος Κρητών Κερατσινίου “Αρκάδι”.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε πλήθος εμπόρων του Κερατσινίου και των όμορων Δήμων με τον Παύλο Πολιτάκη (πρόεδρος ομοσπονδίας εμπορικών συλλόγων Αττικής, όμορων νομών και νήσων Αιγαίου), τον Γιώργο Μπενέτο (πρόεδρος επαγγελματικού επιμελητηρίου Πειραιά), τον Νίκο Παρασκευόπουλο (πρόεδρος Βιβλιοχαρτοπωλών Πειραιά), τον Δημήτρη Αρμενάκη (επίτιμος πρόεδρος ομοσπονδίας εμπορικών συλλόγων Αττικής, όμορων νομών και νήσων Αιγαίου) και τον Θανάση Τσίνο (πρόεδρος εμπορικού συλλόγου Νίκαιας) να ξεχωρίζουν.

Αρκετές ήταν και οι παρουσίες από την τοπική αυτοδιοίκηση και την κεντρική πολιτική σκηνή. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφεριάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης, ο Δήμαρχος του Κερατσινίου Χρήστος Βρεττάκος, οι βουλευτές Γεωργία Γεννιά, Εύη Καρακώστα, Νίνα Κασιμάτη και Ιωάννης Τραγάκης, οι τ. βουλευτές Κανέλλος Λάλος, Τάσος Νεράντζης και Δημήτρης Λιντζέρης, οι αντιδήμαρχοι Δασκαλάκης Στράτος Γιώτα Περδίκη Μιλτιάδης Θεόδοτος. Δημοτικοί σύμβουλοι Λίτσα Ρέπα, Κώστας Αλεξίου, ο Ζαχαρίας Ζούπης οι πρώην αντιδήμαρχοι Γιάννης Τζιώτης, Κώστας Κούβαρης, Μαρία Μαΐλη, ο πρώην Γενικός Γραμματέας Δήμου Κερατσινίου Δημήτρης Αυχούδιας, ο δημοτικός σύμβουλος Κορυδαλλού Γιάννης Διάκος και η Πολιτευτής Ευγενία Μπαρμπαγιάννη.

Αρκετοί σύλλογοι της πόλης μας παρευρέθηκαν στην εκδήλωση. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Αλιέων Κερατσινίου Μανώλης Ντινιωτάκης, μέλη των Δ.Σ. της Εταιρεία Τεχνών, Επιστήμης & Πολιτισμού Κερατσινίου, του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Μηνά και του Πολιτιστικού Συλλόγου “Ας Χορέψουμε”.
http://www.pireasnews.gr/
 
Top