ΙΕΚ ΑΚΜΗ –  PIREASNEWS.GR
ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ


Το pireasnews.gr σε στέλνει να σπουδάσεις στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ στον Πειραιά!
Εν όψει της έναρξης της περιόδου των εγγραφών για τα τμήματα Φεβρουαρίου, το pireasnews.gr εξασφάλισε για 1 υπερτυχερό, το μαγικό εισιτήριο για τις σπουδές και την καριέρα του! Επίλεξε μία από τις σύγχρονες ειδικότητες των 12 τομέων σπουδών!


Έχεις την ευκαιρία να σπουδάσεις:


  • Μόδα & Ομορφιά
  • Αισθητική & SPA
  • ΜΜΕ + Αθλητισμός
  • Τεχνικά Επαγγέλματα
  • Εφαρμοσμένες Τέχνες
  • Παιδαγωγικά
  • Επαγγέλματα Υγείας
  • Τουριστικά & Επισιτιστικά
  • Οικονομία & Διοίκηση
  • Η/Υ & Νέες Τεχνολογίες
  • Ηχοληψία & Μουσική Τεχνολογία
  • Οπτικοακουστικά & Τέχνες
Να διεκδικήσεις:


  • 1 πλήρη διετή υποτροφία σπουδών στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ Πειραιά!


Συμπλήρωσε τη φόρμα και μπες στην κλήρωση:


Ο διαγωνισμός λήγει στις 28 Φεβρουαρίου, γι’ αυτό μη χάνεις χρόνο!
Καλή επιτυχία!


Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑ, Σωτήρος 1, 210 8224074



ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ
ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ διοργανώνει τον ακόλουθο προωθητικό πρόγραμμα/Διαγωνισμό με τίτλο «ΙΕΚ ΑΚΜΗ-PIREASNEWS.GR », με τους ακόλουθους όρους συμμετοχής:

Σκοπός των παρόντων όρων (εφεξής οι «Όροι») είναι ο καθορισμός των όρων συμμετοχής στο Διαγωνισμό Υποτροφιών της κλήρωσης και της ανάδειξης του νικητή.

1. Ο Διαγωνισμός Υποτροφίας θα διεξαχθεί κατά το χρονικό διάστημα  από  10/2/2017 – 28/2/2017.

2. Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όλοι όσοι επισκέπτονται το site οι οποίοι διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Τα απαραίτητα πεδία συμπλήρωσης στο ΚΟΥΠΟΝΙ είναι τα ακόλουθα:
1) Όνομα 2) Επίθετο 3) Ηλικία 4) Τηλέφωνο 5) Email 6) Ειδικότητα 7)Περιοχή Διαμονής

3. Ρητά διευκρινίζεται ότι από τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό εξαιρούνται οι υπάλληλοι  του ΙΕΚ  ΑΚΜΗ , οι συγγενείς αυτών α΄ και β΄ βαθμού και οι σύζυγοί τους, καθώς και τα ανίκανα προς δικαιοπραξία με βάση τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα άτομα. Εάν ο νικητής  δεν πληροί τις προϋποθέσεις, που ορίζονται στο παρόν, θα επιλεγεί άλλος νικητής από τους επιλαχόντες, που ανεδείχθησαν κατά σειρά προτεραιότητας από την ηλεκτρονική κλήρωση.

4.  Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ  στα πλαίσια της συγκεκριμένης προωθητικής ενέργειας έχει προγραμματίσει να διαθέσει αποκλειστικά τα ακόλουθα δώρα (εφεξής τα «Δώρα»):
  • 1  νικητής κερδίζει 1 πλήρη διετή υποτροφία για 4 εξάμηνα φοίτησης στην ειδικότητα της επιλογής του, αξίας 7500 ΕΥΡΩ, για φοίτηση στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ στον Πειραιά.
  • Όλοι οι συμμετέχοντες του διαγωνισμού κερδίζουν έκπτωση 30% για 4 εξάμηνα φοίτησης στην ειδικότητα της επιλογής τους στο στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ στον Πειραιά, με την προϋπόθεση ότι η εγγραφή θα γίνει μέχρι 5/3/17.

5. Ο νικητής θ’ αναδειχθεί κατόπιν κλήρωσης.

6. Επικοινωνία:
i. Η επικοινωνία με τον νικητή για την παραλαβή των Δώρων θα γίνει τηλεφωνικά στα στοιχεία που ο  ίδιος έχει δηλώσει.

iv. Στην περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τον νικητή ή ο νικητής αρνηθεί ή αδρανήσει να παραλάβει τα Δώρα του ή εάν δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις συμμετοχής του στο Διαγωνισμό, το αντίστοιχο Δώρο θα δοθεί σε κάποιον από τους επιλαχόντες, με βάση τη σειρά ανάδειξης των τελευταίων από την κλήρωση.

7. Τα Δώρα είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα, ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή τους. Επίσης η υποτροφία ισχύει για νέα εγγραφή που έχει πραγματοποιηθεί μετά το πέρας του διαγωνισμού και όχι για φοίτηση που ήδη πραγματοποιείται σε οποιοδήποτε παράρτημα του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ακμή.

8. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται ρητή αποδοχή και συναίνεση του συμμετέχοντος στο δικαίωμα του ΙΕΚ ΑΚΜΗ για τήρηση, χρήση και επεξεργασία των στοιχείων τους στα πλαίσια πραγματοποίησης του Διαγωνισμού ή για μελλοντική επικοινωνία και ενημέρωση του συμμετέχοντα για υπηρεσίες, προϊόντα και λοιπές ενέργειες ή προσφορές του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΑΚΜΗ.

9. Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ    διατηρεί  το δικαίωμα να ανακοινώσει τα ονόματα και να δημοσιεύσει φωτογραφίες των νικητών στον δικτυακό τους τόπο, σε οποιοδήποτε έντυπό τους ή/και σε μέσα μαζικής ενημέρωσης και να προβεί σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος, όπως ενδεικτικά της παραλαβής των Δώρων.

10. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων όρων.


 
Top