Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Πανιώνιο...
Άλλη μία νίκη θέλει να προσθέσει στο ενεργητικό του τη φετινή σεζόν ο Ολυμπιακός, υποδεχόμενος τον Πανιώνιο στο Καραϊσκάκη για την...

22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30). 


Λίγες μέρες μετά τη νίκη στην Άγκυρα και την πρόκριση επί της Οσμανλίσπορ στους «16» του Europa League, οι Πειραιώτες πηγαίνουν με… φόρα σε ακόμη ένα ντέρμπι, κορυφής αυτή τη στιγμή κόντρα στους δεύτερους Νεοσμυρνιώτες. 

Ο Πάουλο Μπέντο έχει ζητήσει από τους παίκτες του να εμφανιστούν με την απαραίτητη σοβαρότητα στο παιχνίδι και να παραμείνουν συγκεντρωμένοι μέχρι τέλους. 

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει τους Ρέτσο και Τσόρι, οι οποίοι είναι άρρωστοι, τους τραυματίες Μάρτινς και Καπίνο, αλλά και τους τιμωρημένους Φιγκέιρας και Μποτία. Εκτός έμεινε επίσης ο Ιντέγε, ο οποίος περιμένει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Κίνα. 

Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Λεάλι, ο οποίος μπροστά του - από δεξιά προς αριστερά - θα έχει τους Παρέδες, Ντα Κόστα, Βιάνα και Σισοκό (ή Ντε Λα Μπέγια). Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Μπουχαλάκης με τον Ρομαό, με τους Ελιουνούσι και Σεμπά στα πλάγια. Ο Φορτούνης θα αναλάβει οργανωτικό ρόλο και ο Ανσαριφάρντ θα είναι στην κορυφή της επίθεσης. 

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Ανδρούτσος, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Καμπιάσο, Μανθάτης και Νικολάου.

sport-fm.gr 
http://www.pireasnews.gr/2017/02/blog-post_586.html
 
Top