Στη Νέα Σμύρνη για την πρόκριση!
«Στροφή» στο Κύπελλο Ελλάδας περιλαμβάνει το πρόγραμμα των αγωνιστικών υποχρεώσεων για την ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν την Τετάρτη (1/2/2017) στις 16:00 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Γ’ Φάσης του Κυπέλλου. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Θρύλου, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητριών. Ο Ολυμπιακός θέλει να εξασφαλίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση, στη συνέχεια το Σάββατο θα αντιμετωπίσει τους Μακεδόνες Αξιού στη Θεσσαλονίκη και μετά θα στρέψει την προσοχή του στην σπουδαία αναμέτρηση με την Τσανάκαλε την Τρίτη στις 7 Φεβρουαρίου στο Ρέντη όπου θα διεκδικήσει την πρόκριση στους «8» του CEV Challenge Cup.
ΜΠΡΑΝΚΟ ΚΟΒΑΤΣΕΒΙΤΣ: «Το Κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων. Είναι πάντα δύσκολη αυτή η διοργάνωση αφού περιλαμβάνει νοκ άουτ παιχνίδια, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα παρουσιαστούμε σοβαροί και σε αυτή την περίπτωση δεν θα είναι δύσκολο για εμάς να πάρουμε την πρόκριση.  Γνωρίζουμε ότι δίνουμε πολλά και συνεχόμενα ματς σε μια σύντομη περίοδο ωστόσο είμαστε έτοιμοι για να ανταπεξέλθουμε σε αυτή την πρόκληση».
ΖΕΝΙΑ ΤΣΙΜΑ: «Κόντρα στον Πανιώνιο πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένες και με σοβαρότητα από την αρχή ως το τέλος. Δεν πρέπει να αφήσουμε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο μας και εφόσον κάνουμε το παιχνίδι μας θα εξασφαλίσουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση».
http://www.pireasnews.gr/2017/02/blog-post.html
 
Top