Οι «ροσονέρι» επικράτησαν 1-3 του Αίαντα Σαλαμίνας και προκρίθηκαν πανηγυρικά στον τελικό Κυπελλου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, όπου απέναντι στον Αετό Κορυδαλλού θα διεκδικήσουν το έκτο τρόπαιο στην ιστορία τους.

Το εισιτήριο της πρόκρισης με εμφατικό τρόπο για τον τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πειραιά «Μιλτιάδης Μαρινάκης» τσέκαρε το Κερατσίνι! Οι «ροσονέρι» αποδίδοντας καταπληκτικά επιβλήθηκαν 1-3  στην Σαλαμίνα του τοπικού Αίαντα και προκρίθηκαν με δύο νίκες και συνολικό σκορ 7-1 στον τελικό του «Γ. Καραϊσκάκης», όπου θα διεκδικήσουν το έκτο τρόπαιο στην ιστορία τους αντιμετωπίζοντας για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν τον Αετό Κορυδαλλού. Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε τον επαναληπτικό το Κερατσίνι, αφού μόλις στο 2’ ο Κιάφα με ωραίο σουτ πανηγύρισε το πρώτο του επίσημο τέρμα  με την φανέλα των «ροσονέρι»

Το γρήγορο γκολ απελευθέρωσε τους παίκτες του Βασίλη Σπάθα, οι οποίοι συνέχισαν να δημιουργούν τις προϋποθέσεις για ένα δεύτερο τέρμα, το οποίο ήρθε στο 38’ και ήταν απίστευτης ομορφιάς από πλευράς δημιουργίας!

Συγκκειρμένα, αφού οι φιλοξενούμενοι άλλαξαν πανέμορφα 20 φορές την μπάλα χωρίς να παρεμβληθεί αντίπαλος, αποσυντονίζοντας την άμυνα των γηπεδούχων, τελικός αποδέκτης έγινε ο Σίμος Φούντας, ο οποίος με ψύχραιμο σουτ έγραψε το 0-2.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν το σκορ στο 45’ με ωραίο γκολ του Χρόνη.

Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε ο Βασίλης Μαναριώτης στο 58’. Ο Λάμπρος Χανιώτης στο 82 αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι για τους γηπεοδύχους.

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: Παπαμιχαήλ Δ., Μπάκας (62’ Γαβριηλίδης), Σταυράτης, Ευαγγέλου Γ. Κρουστάλλης, Κοβιός (76’ Κωνσταντινίδης), Χρόνης, Μελαμπιανάκης, Χανιώτης, Ράμφος Ε., Παπαθεοχάρης (46’ Ατματζίδης).

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Τσούβαλης (40’ λ.τρ. Μπότος), Τρικαμηνάς, Μακρής, Μπατής, Βαττής, Χονδρουδάκης, Κιάφα, Γκιάτης (65’ Καμμένος), Μαναριώτης, Φούντας, Κουρκούτης (58’ Μιχαλάς).


http://www.pireasnews.gr/
 
Top