Την Τρίτη στις 18:00 στο «Παπαστράτειο»!
Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας πόλο Ανδρών του Θρύλου στο Champions League συνεχίζονται. Την Τρίτη (7/2) στις 18:00 (Novasports3HD), οι Πειραιώτες υποδέχονται την O.S.C. Βουδαπέστης στο Παπαστράτειο στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, με στόχο τη νίκη που θα τους εδραιώσει στην κορυφή του Α' Ομίλου. Aγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Θρύλου, Θοδωρή Βλάχο ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΛΑΧΟΣ: «Στην παρούσα φάση και μια αγωνιστική πριν τελειώσει ο πρώτος γύρος,αυτό το παιχνίδι είναι πάρα πολύ σημαντικό. Το γεγονός ότι θα παίξουμε σε 10 μέρες το δεύτερο παιχνίδι, αποτελεί ένα λόγο παραπάνω για να κερδίσουμε, αφού τα αποτελέσματα σε αυτά τα δυο ματς θα κρίνουν πολλά στην πορεία των δυο ομάδων. Όσον αφορά το παιχνίδι της Τρίτης, πιστεύω ότι μέσα στην έδρα μας και με τη βοήθεια του κόσμου θα μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη που θέλουμε για να φτάσουμε πιο κόντα στο στόχο μας».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ: «Είναι ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Παίζουμε με μια ομάδα που έχει στόχο να προκριθεί στο Final Six. Εμείς αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και οφείλουμε να παρουσιαστούμε έτσι όπως πρέπει για να πάρουμε μια ακόμα νίκη στην έδρα μας και να διατηρήσουμε το αήττητο. Ελπίζουμε να δώσει βροντερό παρών ο κόσμος γιατί τον χρειαζόμαστε».
http://www.pireasnews.gr/2017/02/1800.html
 
Top