Έτοιμος ο Θρύλος για την μεγάλη πρόκληση!
Με μοναδικό στόχο τη νίκη που ισοδυναμεί με πρόκριση στους «8» του Cev Challenge Cup, θα αγωνιστεί η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού στον επαναληπτικό της Τρίτης (7/2) με αντίπαλο την Τσανάκαλε στο Ρέντη (20:30, Cosmote Sport7HD). Oι «ερυθρόλευκες» μετά τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 3-2 σετ μέσα στην έδρα της Τούρκικης ομάδας, θέλουν μια ακόμα επικράτηση (με οποιοδήποτε σκορ) για να πανηγυρίσουν μια σπουδαία και ιστορική πρόκριση. Στην προσπάθειά τους αυτή παίκτες και τεχνική ηγεσία περιμένουν την θερμή συμπαράσταση του κόσμου του Ολυμπιακού, η δυναμική παρουσία του οποίου ενισχύει πάντα όλα τα τμήματα μας.
Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα ελεύθερης εισόδου έχουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους.
ΜΠΡΑΝΚΟ ΚΟΒΑΤΣΕΒΙΤΣ: «Κάναμε ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι αλλα είμαι σίγουρός ότι είναι πολύ δύσκολος ο επαναληπτικός. Θέλουμε νίκη ούτως ή άλλως και αυτό θα επιδιώξουμε. Είμαστε έτοιμοι για αυτό το ματς, παίξαμε καλά κόντρα στους Μακεδόνες και περιμένω ότι η ομάδα θα παίξει ένα ακόμα καλό παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα έρθουν οι φίλαθλοι μας χρειαζόμαστε την υποστήριξη τους γιατί η παρουσία τους μας δυναμώνει ακόμα περισσότερο και μας βοηθάει να πετύχουμε τους στόχους μας».
ΣΤΕΛΛΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: «Γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο. Θέλουμε να πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση και να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη που χρειαζόμαστε για να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Θέλουμε στον πλευρό μας τον κόσμο μας και την στήριξη του για να μας ωθήσει στη νίκη».
http://www.pireasnews.gr/2017/02/blog-post_43.html
 
Top