Για την 42η σερί νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό!
Με μοναδικό στόχο την 42η διαδοχική νίκη επί του Παναθηναϊκού, θα παραταχθεί στην αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής της Α1 πόλο Ανδρών, ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν το Σάββατο (4/2) στις 17:30 (Novasports4 HD), τους «πράσινους» στο Κολυμβητήριο της Γλυφάδας και θέλουν να διευρύνουν το εντυπωσιακό σερί των διαδοχικών νικών που τρέχουν κόντρα στον Παναθηναϊκό και το οποίο κρατάει 16 χρόνια. Στη συνέχεια η προσοχή των «ερυθρολεύκων» θα στραφεί στην κρίσιμη αναμέτρηση με την O.S.C. Βουδαπέστης για την 5η αγωνιστική του Champions League που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη (7/2, 18:00) στο «Π. Καπαγέρωφ».
ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΛΑΧΟΣ: «Θέλουμε να παραμείνουμε αήττητοι. Είναι παιχνίδι που χρειάζεται προσοχή λόγω των δυο ονομάτων που αγωνίζονται. Ωστόσο είμαστε το φαβορί και δεν θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα. Είναι μια ευκαιρία να παρουσιαστούμε σοβαροί αγωνιστικά ενόψει του κρίσιμου αγώνα που ακολουθεί με την O.S.C.».
ΓΙΟΖΙΠ ΠΑΒΙΤΣ: «Γνωρίζουμε πολύ καλά την σημασία του συγκεκριμένου αγώνα και θέλουμε να πανηγυρίσουμε μια ακόμα νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό. Θα κάνουμε το παιχνίδι μας με συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Από κει και πέρα θα συγκεντρωθούμε στις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις και στην αναμέτρηση που ακολουθεί για το Champions League μέσα στην έδρα μας».
http://www.pireasnews.gr/2017/02/42.html
 
Top