Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 30χρονος Βούλγαρος παρτενέρ του 48χρονου στον Πειραιά που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, επί της οδού Αλκιβιάδου 208. 

Η μόνη κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι αυτή της κλοπής,  αφού δεν ευθύνεται αυτός για τον θάνατο του 48χρονου δημοτικού υπαλλήλου. Αμέσως μετά τον αιφνίδιο θάνατο του 48χρονου, ο Βούλγαρος άρπαξε το κινητό του θανόντα και έφυγε, δίχως να ειδοποιήσει το ΕΚΑΒ.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, τρόμαξε  και δεν ήθελε να μπλέξει και γι αυτό έφυγε από το διαμέρισμα αμέσως μετά την εξέλιξη αυτή, ενώ ανέφερε πως ο 48χρονος πριν την σεξουαλική τους συνεύρεση είχε καταναλώσει διεγερτικά χάπια… 

Αυτά σε συνδυασμό με τα καρδιοαναπνευστικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο θανών και την ένταση της στιγμής, οδήγησαν στον θάνατό του.
Ο Βούλγαρος είπε στους αστυνομικούς πως γνώριζε καιρό τον 48χρονο και πως δεν βρέθηκαν μαζί για πρώτη φορά. Ο 48χρονος τελευταία φορά που είχε δώσει σημεία ζωής ήταν το περασμένο Σάββατο που είχε μιλήσει στο τηλέφωνο με συναδέλφους του, όμως έκτοτε καμία επικοινωνία.

Μία συνάδελφός του ανησύχησε για εκείνον και καθώς ζούσε μόνος του, ενημέρωσε την Αστυνομία, πήγαν την περασμένη Δευτέρα στο σημείο με κλειδαρά, όπου η πόρτα ήταν απαραβίαστη και όταν εισήλθαν στο διαμέρισμα του, τον εντόπισαν γυμνό και νεκρό, πεσμένο μπρούμυτα πάνω σε κάτι μαξιλάρια στο σαλόνι, ενώ το πρόσωπό του είχε αίμα που έβγαινε από την μύτη και το στόμα. Το σπίτι δεν εμφάνιζε σημεία έρευνας.

Αν και αρχικά, υπήρχε η υποψία εγκληματικής ενέργειας, κατά την νεκροψία-νεκροτομή, που έγινε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά, προέκυψε, πως ο 48χρονος έχασε την ζωή του από πνευμονική εμβολή, ως αποτέλεσμα καρδιοαναπνευστικής ανεπάρκειας που αντιμετώπιζε και το αίμα στο πρόσωπο δεν προήλθε από κακώσεις, αλλά από τα πτωματικά υγρά.

http://news247.gr
 
Top