Σε πολύ όμορφο κλίμα πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας η Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά. Αρκετός κόσμος και εκλεκτές προσωπικότητες έδωσαν  το παρών στον Πολυχώρο «Απόλλων » στα Καμίνια .

Η εκδήλωση παρουσιάστηκε από την εκπρόσωπο τύπου της ΕΣΒΠΠ, Βίκυ Νιλάκου  και τον  δημοσιογράφο  Αντώνη Δαρζέντα . 

Η γιορτή ξεκίνησε με το Χορευτικό Ποντιακό συγκρότημα Αγίας Βαρβάρας «Ο Φάρος » το οποίο και τιμήθηκε από το ΔΣ των βετεράνων Πειραιά.

Στη συνέχεια ο   Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης πάτερ Κύριλλος Αλεξάκης  ως εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ.κ. Σεραφείμ Μεντζελόπουλο , μας έκανε την ιδιαίτερη τιμή  και ευλόγησε την πρωτοχρονιάτική πίτα της Ένωσης μας

 Αμέσως  μετά, τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της Ένωσης κύριος Κανέλλος Τσίρμπας όπου στην ομιλία του αναφέρθηκε στη δράση των βετεράνων και στο τεράστιο αθλητικό και κοινωνικό τους έργο.

 Τιμήθηκαν μεγάλες προσωπικότητες όπως ο Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής στους κρίκους κύριος  Δημοσθένης Ταμπάκος .

 Το Βραβείο «Π.Σαλπέας»  είναι  πλέον θεσμός στην ετήσια  γιορτή των   βετεράνων ποδοσφαιριστών . Έχει καθιερωθεί εις μνήμη του Αείμνηστου ιστορικού προέδρου της Ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Πειραιά. Αυτή τη χρονιά αποφασίστηκε ομόφωνα και δόθηκε  στον κύριο Παντελή Χοτζόγλου για την πολύχρονη προσφορά του στον αθλητικό χώρο σαν ποδοσφαιριστής και προπονητής.

 Ιδιαίτερες τιμητικές διακρίσεις όπως :

 Η ομάδα Κ20 ποδοσφαίρου του  Ολυμπιακού (εκπροσωπήθηκε από τον προπονητή Βασίλη Βούζα και τους ποδοσφαιριστές Ευστάθιο Λάμπρου, Κωνσταντίνο Μεγαρίτη , Μάριο Βρουσάι, Ιάσονα Γαβαλά και Τόλι Άρντιτ .Η ομάδα Κ20, συμμετείχε ανελλιπώς στα πρωταθλήματα της  Super League. Κατακτώντας συνεχώς τα πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια.Στις τελευταίες δύο διοργανώσεις   ξεπέρασε τα 100 γκολ .  Προετοιμάζοντας κατάλληλα τους αθλητές για την πρώτη ομάδα.

 Το βόλει ανδρών του Ολυμπιακού ( παρόντες οι Λευτέρης Χρυσοφάκης (μέλος ΔΣ) Νίκος Μαντούβαλος (Γ. αρχηγος) , Δημήτρης Σουλτανόπουλος (παίκτης ) Αντώνης Βουρδέρης (β.προπονητης) ,Slobodan Boskan(προπονητής) , για τις διακρίσεις μεγάλες διακρίσεις τους την χρονιά που πέρασε .

 Επίσης :Ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού ΣΦΠ Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές Πέτρος Μίχος(Ολυμπιακού), Μπάμπης Σταυρόπουλος (Ολυμπιακού), Τάκης Παντέλης (Απόλλων), Γιώργος Καραφέσκος(ΑΕΚ) Μιχάλης Γεροθόδωρος (Παναθηναικός), Γιώργος Πλεξίδας (Πανιώνιος),

ο αντιδήμαρχος αθλητισμού ΑΓ.Ι Ρέντη- Νίκαιας Ι. Μπακατσέλος , ο Γενικός γραμματέας του ΠΣΑΠ κύριος Σταμάτης Συρίγος , ο Γιάννης Ποντίκης (αναπλ.γενικος γραμματές, πρόεδρος στην επιτροπή Διαιτησίας και της επιτροπής της ΕΠΣΠ).

  Αισθητή η απουσία του κυρίου  Σοφοκλή Ξυνή (πρόεδρος εκπαιδευτικού ομίλου Ξυνή), ήταν αδύνατο να παρευρεθεί  και ενημέρωσε ‘ότι το βραβείο του θα το παραλάβουν  κ.κ . Αντώνης Γλύκας (Διευθυντής επικοινωνίας και Αθλητισμού του ομίλου ) και ο εξαιρετικός συνεργάτης του,  ο δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλας.

Ο χορηγός της χρονιάς 2016  για την ΕΣΒΠΠ είναι Αντώνης Τσάτσος               (αρτοποιία Ήπειρος) είναι σημαντική η προσφορά του στα ερασιτεχνικά σωματεία Αθήνας και Πειραιά,

 Η πανελλήνια Ένωση Μέριμνας για άπορα, ορφανά και εγκαταλειμμένα και κακοποιημένα ανήλικα «Η Φωνή αγάπης για τα παιδιά » για την πολύτιμη στήριξη τους στο κοινό μας έργο στο  Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία ,ο διευθυντής Φυλακών Κορυδαλλού Χριστόφορος Γιαννακόπουλος , οι προπονητές Κώστας Δημητρίου, Τάσος Κατσούλιας, Χάρης Γαλούνης, οι διαιτητές Νίκος Δροσινός , Γιώργος Περδικούρης ο ιατρός Θωμάς Θωμαΐδης, ο δημοσιογράφος Νίκος Αβραμίδης , ο παρατηρητής Κώστας Κωστάκης , ο βετεράνος του Ιωνικού για το ηθος του , Ανδρέας Παπαδόπουλος η ομάδα βετεράνων Ιωνικού  Νίκαιας, η Κ17Πανελευσινιακού , η ακαδημία της ΑΕ Μοσχάτου,

 Οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές  Λεωνίδας Πανοηλίας, Σταύρος Ηλιόπουλος, Χρήστος Κολέμπας , Παναγιώτης Λαλούσης ,

Σωκράτης Παπαμιχαήλ, Στέφανος, Ζωγράφος, Μιχάλης Χαραλαμπόπουλος, Γιώργος Τσολάκης,

Κώστας Σαρρής, Γιώργος Ξανθόπουλος, Γιώργος Μίχας, Γιώργος Ντούνης,

 Βαγγέλης Αρναουτόπουλος , Βαγγέλης Δέδες ,  Παντελής Αντωνίου, Μιχαλής Βουζαλής,

Γιώργος Καφαταρίδης , Αριστοτέλης Λύρας, Γιάννης Ξύδης, Λευτέρης Καλογιαννίδης,

Χρήστος  Σπατιώτης, Κώστας Γαρυφόπουλος, Φάνης Θεοδώρου.

 Από τους  ποδοσφαιριστές ο τερματοφύλακας του Φοίνικα Αγίας  Σοφία   Μιχάλης Μουσελίμης.

 Κατά τη διάρκεια της Εκδήλωσης ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Πειραιά ( εκπροσωπήθηκε από τους Α. Γλύκα, Μπ.  Σταυρόπουλο, Π. Κελεσίδη , Γ. Κωττάκη, K. Δημητρίου ) τίμησε την Ένωση Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά για την προσφορά της .

 Παραβρέθηκαν η αντιδήμαρχος Πειραιά Νανά Χαρβαλάκου- Γλύκα ,ο αντιδήμαρχος Κορυδαλλού Κ. Βράκας  με τον Δημοτικό σύμβουλο Παύλο Γερακάρη. Ο πρώην υπουργός Α. Νεράντζης .

 Δυνατή η παρουσία της Ένωσης ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά με τους κυρίους Ι. Σπάθα, Κ. Χολέβα    Ι. Ποντίκη, Ι. Σταματάτο, Λ. Κανδύλη, Π. Λαπατά.

 Ο κύριος Κώστας Χολέβας εκπροσώπησε και τον  κύριο Βασίλη Βασιλειάδη Διευθύνων Σύμβουλο της Καραϊσκάκης ΑΕ , που δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην εκδήλωση μας. Με την εκπροσώπηση του παρέδωσε και ένα φάκελο με εισιτήρια της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για τον αγώνα  Κυπέλλου στο γήπεδο Καραϊσκάκης « ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ -ΑΡΗΣ »  2-2-2017.

Οι τιμητές προσκλήσεις όλης της χρονιάς προσφέρονται από τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη και την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μέσω του Διευθύνοντα Συμβούλου της Καραϊσκάκης ΑΕ κύριο Βασίλη Βασιλειάδη.

 Το παρών έδωσαν ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού ΣΦΠ Ι. Πολυκανδριώτης .

Ο Διευθυντής της ΟΥΝΕΣΚΟ και επικοινωνίας των Σχολών Ξυνή καθώς και Γενικός Γραμματέας των βετεράνων του Ολυμπιακού Αντώνης Γλύκας .

 Ο πρώην σύμβουλος της ΕΠΟ Άρης Τσαντζαρίδης

 Οι πρώην σύμβουλοι της ΕΠΣΠ Στούκας, Αμαραντίδης , Μουσελής, Μπουλές, Κουνιάς .

 Ο πρόεδρος της Ένωσης  Βετεράνων ποδοσφαιριστών Αθήνας Στέλιος Σαρρηδημητρίου .

 Οι δημοσιογράφοι Κ. Χαρδαβέλλας, Π. Γερακάρης, Ν. Αβραμίδης, Λ. Θεοφανόπουλος, Στ. Μηλιδώνης, Φ Περιφάνης , Δ. Λύρος.

 Ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ της ‘Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Πειραιά στέλνουν  τις θερμές τους ευχές σε όλους για την «καλή χρονιά»  και ευχαριστεί όλους στους χορηγούς  της Ένωσης που ήταν δίπλα της σε όλη την ίδια χρονική περίοδο ,  τον κύριο Βαγγέλη Μαρινάκη , την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ , τους κυρίους Αντώνη Τσάτσο φούρνοι Ήπειρος, Δημήτρης Μπούκης _Ανταλλακτικά “auto parts “  και τον κύριο  Ιωάννη Μαρωνίτη  που μας κάλυψε μέσω της ΟΥΝΕΣΚΟ Πειραιώς και Νήσων, τα ηχητικά.
http://kanaliena.gr/
 
Top