Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας διαρκεί κάτι περισσότερο από 90 λεπτά, όμως ο αποψινός στο Φάληρο, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Λάρισα κράτησε μόλις 9!
Πριν καν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο οι «ερυθρόλευκοι» είχαν προηγηθεί 2-0 και στη συνέχεια έκαναν συντήρηση ενόψει του παιχνιδιού με την Οσμανλίσπορ για το Europa League, την προσεχή Πέμπτη.
Η ομάδα του Πάουλο Μπέντο θα μπορούσε πάντως να έχει σημειώσει αρκετά γκολ αν οι παίκτες της ήταν πιο προσεκτικοί στο τελείωμα και αν δεν βρισκόταν σε εξαιρετικό βράδυ ο Ξενοδόχοφ, που εξουδετέρωσε πολλές απειλές.
Ο Ολυμπιακός διατήρησε τη διαφορά των 13 βαθμών από το δεύτερο Πανιώνιο δέκα αγωνιστικές πριν το φινάλε και πλησίασε ακόμη περισσότερο στον τίτλο, έχασε όμως τον Μπράουν Ιντέγε με εξάρθωση ωμοπλάτης στο 68ο λεπτό κι αυτό αποτελεί πλήγμα ενόψει των αγώνων που έπονται, με τους Τούρκους και την ΑΕΚ.
Οι Θεσσαλοί δέχθηκαν το πιο γρήγορο γκολ της Super League κι ένα από τα πιο... κινηματογραφικά στην ιστορίας της Α΄ Εθνικής, αφού στα 14 δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα, ο Θανάσης Ανδρούτσος πέτυχε το πρώτο του γκολ με την κόκκινη φανέλα μετά από γύρισμα του Σεμπά.
Στο 9΄ και πάλι από την ίδια πλευρά ο Φορτούνης βρήκε τον Ελιουνούσι, οι αμυντικοί της ΑΕΛ δεν κατάφεραν να απομακρύνουν και ο Μπράουν Ιντέγε σκόραρε για 13η φορά στη φετινή σεζόν.
Ο Ολυμπιακός βρισκόταν συνέχεια στην επίθεση, όμως κάτι η επιπολαιότητα στην τελική προσπάθεια, λίγο ο αντίπαλος τερματοφύλακας (4 σωτήριες επεμβάσεις στο α΄ ημίχρονο) που είχε... κατεβάσει ρολά δεν επέτρεψαν την αύξηση του σκορ.
Στο δεύτερο μισό οι «ερυθρόλευκοι» μείωσαν ταχύτητα αφού δεν κινδύνευαν, αρκέστηκαν σε απλή διαχείριση του αγώνα κι έτσι οι φιλοξενούμενοι μπόρεσαν να ανασάνουν και να φύγουν από το Φάληρο με ένα αξιοπρεπές σκορ.
http://www.pireasnews.gr/2017/02/super-league-2-0.html
 
Top